Van Peteghem Bouwmaterialen: een begrip in het Waasland

Bouwmaterialen Van Peteghem in Lokeren heeft een heel ruim assortiment aan bouwmaterialen. Bij ons kunt u rekenen op meer dan 75 jaar ervaring in de bouwsector.

Onze troeven zijn: een ijzersterke service, een kwaliteitsgarantie van de meest bekende fabrikanten uit de bouwwereld en dit in combinatie met zeer concurrentiële prijzen. Drie speerpunten waarin Van Peteghem zich probeert te onderscheiden en die van hen wellicht de n°1 maken in het Waasland  als leverancier van alles wat u nodig heeft bij zowel nieuwbouw als renovatie, voor particulieren & professionelen.

 

Onze ruime toonzaal met meer dan 1500 m² laat een grote diversiteit zien aan vloer- en wandtegels in natuursteen of keramische uitvoering uit o.a. Italië, Spanje, Frankrijk en Duitsland. U vindt er ook een groot aanbod gevelstenen en dakbedekking.

 

Daarnaast kunt u in ons 1000 m² groot buiten toonpark een prachtige selectie bekijken van de mooiste klinkers, dallen en een ruim aanbod natuursteen voor uw opritten en terrassen.

 

 

Bouwmaterialen

Bouwmaterialen Van Peteghem in Lokeren-Eksaarde is uw vertrouwde specialist in bouwmaterialen. Vertrouw op meer dan 75 jaar ervaring in het vak om u te adviseren bij uw zoektocht naar het juiste product.

 

We hebben werkelijk alles voor zowel de vakman als de particulier.

 

Neem hier even een kijkje.

Tegels

Reeds meer dan 75 jaar staat Van Peteghem gekend als tegelspecialist. Onze toonzaal (+/- 1500 m²) biedt u een samenstelling van een nagenoeg onbeperkt aanbod vloer en wandtegels aan de beste prijs/kwaliteitsverhouding, zowel in keramische uitvoering als natuursteen. Deze worden voorgesteld op grote vlakken en in volledig uitgewerkte boxen zodat u meteen een realistisch beeld krijgt van uw keuze.

Stabilisécentrale

Sinds 2014 hebben we onze eigen stabilisécentrale. Daar kan iedereen, vakman en particulier, terecht voor stabilisé, chape en droog beton.

 

Van Peteghem bvba: stabilisécentrale

300m³/uur = geen lange wachttijden.

Met trechter waar u voorwaarts onder kunt rijden.